Kom mee genieten van het driedaags fietsevenement in het Land van Playsantiën. Fiets langs onbekende hoekjes en proef onderweg van streeklekkers. De gemeenten Ranst, Zandhoven, Zoersel, Malle en Lille nodigen je in de zomermaanden uit om te komen genieten van de prachtige omgeving. ’s Morgens kan je vertrekken tussen 9.00 en 13.30 uur aan één van de vertrekplaatsen. Inschrijven kost 5.00 EUR, daarvoor krijg je een fantastische fietstocht, met onderweg verschillende proevertjes. Daarenboven maak je kans op mooie prijzen als je meedoet aan minstens twee fietstochten, waaronder een verblijf in L’Espinet (Frankrijk).

Op zondag 6 juli ben je welkom in Zoersel en Malle. Vertrekplaatsen zijn Kasteel de Renesse (Lierselei 30, 2390 Malle) of Lokaal KF Lindekring (Kapelstraat 19, 2980 Zoersel). In Malle en Zoersel maak je kennis met de mooiste kastelen en ga je op bezoek bij de vroegere bewoners. De titel van deze tocht is dan ook “De graaf en baron nodigen uit”.

De tocht “Van krawaat tot kasteelheer” vindt plaats op zondag 20 juli in Lille (vertrekplaats: Lokaal St-Sebastiaansgilde, Sporttereinen Poeyelheide, 2275 Gierle OF Hof d’Intere, Pastorijstraat 2, 2275 Wechelderzande). Geef je ogen en mond de kost tijdens deze prachtige en smaakvolle tocht!

En op zondag 3 augustus ben je heel welkom in Ranst en Zandhoven. Dan kan je daar de tocht “Langs dijken en boomgaarden” gaan doen, waarbij je de dijken en boomgaarden van Ranst en Zandhoven in al hun glorie kan ontdekken. De vertrekplaatsen zijn de Gemeentelijke Lagere School “De Knipoog” (Schoolstraat 17, 2520 Ranst) en Huize Bruyneel (Vierselbaan 2, 2240 Zandhoven).

Alle informatie over het fietsdrieluik kan je terugvinden op www.landvanplaysantien.be. Je kan ook steeds meer informatie verkrijgen via 03-310.05.14 of via valerie.konings@malle.be